Mengekalkan aktif adalah sangat penting untuk kesejahteraan keseluruhan anda. Pergerakan membantu membina tulang dan soket tulang anda, menjadikannya lebih kecil kemungkinannya pecah. Ia juga meningkatkan keseimbangan dan fleksibiliti anda, dan memelihara anda dengan baik.

Cara terbaik untuk bersenam dan meningkatkan tulang dan soket tulang adalah latihan berat badan yang memberi tekanan kepada tulang dan otot anda.

blog img

Tai Chi

Tai chi adalah satu bentuk gerakan lambat, anggun yang membina kedua-dua koordinasi dan tulang yang kuat. Anda boleh bermula dengan latihan selama 30 minit sehari dan perlahan-lahan membina dari sana. Adalah penting untuk melakukan langkah yang betul supaya berhati-hati.

blog img

Yoga

Dari gaya Iyengar yang perlahan, tepat dengan gerakan atletik, kuat, yoga dapat membuat tulang anda di pinggul, tulang belakang dan pergelangan tangan - lebih kuat. Pose yang berbeza dalam yoga bekerja bahagian otot yang berbeza tetapi mereka semua benar-benar berkesan

blog img

Berjalan pantas

Berjalan adalah salah satu cara paling mudah yang anda boleh mula menjaga tubuh anda. Berjalan adalah percuma, dan anda boleh melakukannya di mana-mana, bila-bila masa, walaupun ketika anda sedang dalam perjalanan. Setiap kali anda mempunyai pilihan - memilih berjalan, bukan memandu, menggunakan lif dan lain-lain.

blog img

Menari

Menari adalah salah satu cara yang paling menyeronokkan untuk kekal dalam bentuk dan menjaga tulang anda kuat. Cuba salsa, samba, lindy hop, rumba, swing pantai timur, foxtrot, dan tango. Cuba aerobik, Zumba, Kickboxing. Apa-apa yang menggabungkan latihan kekuatan dengan tarian atau langkah bergerak.

Mengenai produk kami

Harga: €14.99

  • ✓ Menyediakan bantuan segera
  • ✓ Bau wangi
  • ✓ Tiada bau yang kuat
  • ✓ Gosokkan perlahan pada kawasan yang diingini dan urut sehingga ia diserap sepenuhnya
  • ✓ Tiada perasaan lekit
  • ✓ Bahan-bahan utama: Clematis Root, Astragalus, Serbuk Jade